Atalante

    Onderwijs op maat

Reacties van cursisten:

 

"Ik wilde je even laten weten dat ik mijn tentamen in één keer heb gehaald. Ik ben er heel blij om. De andere statistiektentamens heb ik wel wat vaker over gedaan (statistiek 1 2x en statistiek 2 4x).

Ik heb veel aan je bijles gehad, mijn dank hiervoor. Je legt de stof rustig en duidelijk uit. Ook heb ik het als prettig ervaren dat je telkens vooraf een bijles al meldde wat we de volgende keer zoudern bespreken."

Shirley, student orthopedagogiek, SPO Groningen, juni 2012.


"Voor statistiek 2 en statistiek 3 heb ik bijles gevolgd via Atalante, zowel individueel als in groepsverband. De stof wordt systmatisch en rustig doorgenomen, waarbij er veel ruimte is voor vragen. Als student kun je zelf aangeven welke onderwerpen je wilt behandelen, zodat eventuele knelpunten ook daadwerkelijk verholpen worden. Ook wordt er veel geoefend met oefententamens, waarvan je duidelijke uitwerkingen krijgt zodat andere oefententamens ook gemakkelijker gaan.

Wanneer je vlak voor het tentamen nog moeilijkheden tegenkomt, is Evelien ook nog bereid via e-mail te helpen, wat erg fijn is.

Ik ben erg tevreden over de bijlessessie die ik gevolgd heb bij Atalante, de prijs-kwaliteitverhouding is ook prima. Als je moeite hebt met de statistiekvakken zou ik deze bijlessen zeker aanraden, ik heb er ontzettend veel aan gehad."

Sanne Lok, student onderwijskunde, SPO Groningen augustus 2012.

Atalante - onderwijs op maat
evelien@praktijkatalante.nl

KvK: 55054641